pregnancy dan masalah rumah tangga

Hi sisters...skg sy pregnant 12minggu...klau ikutkan face to face husband sy mmg penyayang, org yg bertanggungjawab, sorg yg ambik berat psal wife yg tgh pregnant, apa sja i minta dia belikan...tapi baru2 ni i dpt tahu psal bad side husband sy...sy dpt tahu yg dia dok cari pempuan lain utk puaskan nafsu dia...sy buntu xtau nak buat ape...lgi pun tgh pregnant, rasa mcm nak jadi gila...boleh x sape2 advise sy utk go through masalah ni...husband minta peluang, dia still nak sy dan anak dlm kandung...stress gilerrr

4 Balas

Berilah peluang...fkir diri dan ank dlm kndungan...kkdg lelaki bila tgh pregnt la rmai buat hal....mana tau die berubah