Pertanyaan

Hi sis/mommies..sya nk tnya pendapat..Betul ke selepas bersalin nafsu utk bersama suami tu terus tkde (mati putik)..Anak dah masuk 1 thun 6 bulan tp sye tkde rasa nk brsama dgn nya..kdg sebulan gak tak bersama sbb sye tkde nafsu..mohon pencerahan mummy yg berpengalaman ..tq 😞

3 Balas

rehat kan badan sis. kalau ada rezeki lebih pergi urut, mandi air herba tu. pergi rawatan muka, saloon hehe. kadang2 benda2 ni kalau sebab mood pun boleh jadi. dulu saya macam ni juga, tapi sebab saya rasa down, masa preg muka kusam sebab hormone. lepas deliver rambut pulak gugur. then husb bagi rest, dia bagi chance pergi manjakan diri, alhamdulillah lepas pada tu confident tu dtg balik😌. tapi if bukan sebab rasa macam ni, better consult dengan doc lah kan?

Terlalu penat ke? better jumpa doc tanya, berurut, jumpa ustaz ke. Pelik pulak tiada nafsu nk bersama.

try berurut..makan jamu..xpun jmpe ngan dr tanya personal