Pengalaman beranak

Sis nak kongsi pengalaman nam bersalin hari tu ? 28/3/2020 Saya ajak suami p hospital sebab dah rasa sakit sikit2 tapi still boleh tahan n gerak bby makin kurang so saya ajak la suami p hospital kt bahagian PAC. Sampai situ mcm biasa la depa scan check jantung bby dr pon check bukaan dah 3cm. Bila ckp kt dr kata gerak bby kurang terus kena tahan wad. Malam tu mula jam 7 makin kerap sakit tahn ingt boleh la tido tapi makin sakit kul 3 pagi masyaallah sakit x terkira. Panggil nurse check bukaan still sama. Jam 4:50 pagi menangis2 tahan sakit n perot dh rasa nk meneran sendiri mintak akk katil sebelah panggil nurse baru nk check bukaan angkat je kaki dr kata tolak p LR sbb dah full. Masuk LR setengah jam je dlm tu keluar laa hamba allah yg di nanti2. Hati tuhan saja yang tahu. Gembira sedih terharu semua la. Masa tu sakit langsung dah tak pikir hilang mcm tu je ?

1 Balas

alhamdulillah..tahniah sis...mg anknya jd ank [email protected] aamiin