Ibu selalu buat simpanan wang untuk bersalin berapa?

Voice your Opinion
RM 1000 - RM2000
RM 3000 - RM4000
RM 5000 - RM6000
RM 7000 - RM8000
RM 9000 ke atas

910 respon

18 Balas

Ank 1-2 1k je.. No3 ni 500 je sbb pky y mn msh elok.. Jimat.. Sbb ank 1 laki, no2 pmpn.. So klini bby y nk surprised kn mama papa, xnk tnjok.. So redha jela, pkyan ke ap ad je abg akk dy..

simpn mne yg mampu je..selebihnye duit cik somi ler...medication brg2 bby semua suami...isteri simpn duit nk beli brg make up jer..kiki

Semampu boleh.. Dlm RM700 ja.. beli klengkapan baby simple2.. klengkapan ibu simple2.. spend berurut dlm RM200 je..

Saya ambik FPP Hosp Kerajaan. Budget bersalin RM3500 keatas. Ini semua untuk keselesaan sahaja.

2y ago

FPP sg buloh, just call hosp tanya pakej FPP. Hosp lain saya tak pasti bukak atau tak? Puan boleh google.

nak kumpul tp hmm Baru dpt berapanratus ..taktahu nak potong bahagian mana dah 😢😭

Tak simpan.. Kerajaan tanggung. Barang baby dan ibu tangjawab suami....

1000 ke bawah LA kot sebab hari tu musim PKP,,ada i-sinar i-lestari😂

500 simpn cbb krjaan...xpi xingt dh bpe hri tu byr...😅

xsmpt nak simpan ,smua kne guna utk keperluan keluarga

Simpan lepas selesai beli brg baby sja, yg mana ada