Luka tak cantum.

Siapa yg berpengalaman luka bersalin tak bercantum? Plis help. Saya dah 3 bulan bersalin dan luka still terbuka. Ni jahitan kali ke 2 saya, still tak cantum jugak. Kalini doktor cakap dah tak boleh jahit sebab luka dah kering luar dan dalam tapi still kulit luar tak cantum. Doc cakap kalau nak repair semula kena tggu beranak lagi. Masalahnya tak sakit n longgar ke bila 'bersama' tu? Dh try pati haruan n gel hydroactive gel pun tak menjadi jugak. Tolongggg. Sapa yg ada pengalaman#firstmom #bantusharing #firstbaby

2 Balas

guna cream fucidin sbb jahitan saya terbuka doktor suruh sapu cream ni je

1. jaga pemakanan. 2. pantang betul2 .