Breastfeeding concern

Hi, siapa yang pernah melalui pengalaman di mana susu badan anda drop kerana bekerja? Tapi mampu untuk memperbanyakkan semula susu. Saya ingin tahu pengalaman anda. Sebab baby saya nak masuk 6 bulan dan susu tengah drop.

1 Balas

hi mommy.. Sy pernah alami.. n Sy trus tukar cara pemakanan Sy. bnykn minum air mineral, mkn mknn berkhasiat, kurangkan stress, yg penting Sy add on minuman red dates by supercube. Bru meriah susu balik😄

2y ago

dlm 2-3 Hari dah nmpk beza