BUKA BUKU PINK DI KLINIK SWASTA

Siapa tahu harga buka buku pink di klinik swasta???

3 Balas

better buka buku pink dkt klinik kerajaan sis.. nti nk check up every months dgn klinik swasta pun xpe.. risau nti klu buka buku pink dkt swasta nti klinik kerajaan xterima.. ini pendapat sy la..wallahualam..

2y ago

Alaaa ye ke. 😭 saya first time buka buku pink kat klinik swasta ritu , tak tahu pula nnti klinik kerajaan tak terima. Sbb risau juga ni kalau ade GDM leps minum air gula. Sbb second pregnancy kena GDM. Kalau seminggu 3 kali check up jenuh juga keluar duit 😭 camne eh……