missed miscarriage

Siapa sini pernah kena diagnose missed miscarriage tapi selamat melahirkan baby? Mksd missed miscarrige mcmn ya?

8 Balas

Sy dlu mse 21w bby dh kuar..proses sme mcm mlahirkn..xde cuci pn sbb mmg sy mlhirkn bezanye xckp bln je..dh 2kli sy kne mcm ni..yg frst pmpuan yg secnd lelaki....alhmamdulillah yg ktga ni slmt smpi msanye lelaki jgak skrg tgh prgnt yg ke 4....doakn sy slmt smpi masnye tk yg ke 4 ni..

5y ago

Lps 2 buat cekup kt hsptl...pkar xdpt ksn ape pncanye...lps brsln ank no 3 br sy dpt tw ape punca sbnrnye..rhim sy xkuat@keddkn ke bwh sngt..dktr ckp xblh wt keje lgsg klu prgnt lg n rhim kne ikat nk ellkn trjdi lg...