Upt test dan opk test

Hi siapa pernah beli UPT and OPK test dkt shopee Norsinaryahaya? Okay tak test beli dengan seller tu sebab ada yang kata scam result ada yang kata okay. Please help #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

5 Balas

Sekali pernah upt pink tu dpt false result samar within 5 min & reconfirm dgn clearblue digital tak pregnant. And mmg x pregnant. Silap juga patut test dulu beberapa kali sampai double line makin terang baru proceed with cb digital 😆

opk ok la bli online/shopee sbb nak pki hari2 tp upt baik bli kt farmasi/watson/guardian je.. kang bli online ble dpt line samar/false positive jenuh pening kepala pkir preggy ke x..

7mo ago

setuju..klu nak beli upt shopee pun biar line sampai terang baru yakin😂

Saya beli kat dia. Okay sangat. Recommended. Opk betul upt pun betul. Alhamdulilah berjaya pregnant dengan opk.

Kalau opk ok je beli shoppe..tp kalau upt better beli farmasi lebih tepat..

better beli dip n tell