📣 BERITA GEMBIRA Untuk Mommies! Designer Diaper dari Applecrumby Untuk 3 Pemenang!

🙋🏻‍♀️ Siapa nak menang Designer Diaper dari Applecrumby? Haa, jangan lepaskan peluang anda! Nak menang senang je, klik di sini dan ikut sahaja langkah-langkah yang telah ditetapkan: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-designer-diaper-dari-applecrumby/1688?lng=en

📣 BERITA GEMBIRA Untuk Mommies! Designer Diaper dari Applecrumby Untuk 3 Pemenang!
109 Balas

Saya nak menang Designer diaper dari applecrumby kerana jenama ini sangat popular di kalangan ibu-ibu hamil dan sudah tentu keselesaan bayi terjaminapabila menggunakandiaper jenama ini. Semoga bayi saya dapat mencubanya. Applecrumby memang terbaik!!!. Semoga dengan pemberian ini applecrumby semakin maju dan jaya aminn. @syazana.ibrahim @littlesweetheartschool doakan ada rezeki dian hehehe❤️❤️❤️

Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana bahannya yang diperbuat dari bahan organic yang selamat untuk digunakan pada kulit bayi. Setiap ciri ciri keluaran Applecrumby juga terlihat sangat efficient untuk membantu ibu bapa baru seperti saya. Oleh itu saya ingin menggunakan jenama Applecrumby pada bayi pertama saya. @azzam996 @adam.h41zzz

Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana material yang digunakan sangat berkualiti tinggi. Kadar penyerapan yang pantas, membuatkan si manja kekal kering dan tidak mengalami kebocoran selama 12jam. Si manja lebih selasa untuk bermain dengan riang dan ibu lebih jimat berbelanja dengan pengunaan diaper daripada brand Applecrumby.

Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana Lampin Applecrumby lembut, Bebas Klorin, tahan sepanjang malam, nipis dan muat dengan sempurna! Bayi lelaki saya memakainya semalaman, dan tiada kebocoran langsung! Ia mempunyai daya serap yang hebat! Lebih-lebih lagi, saya tidak melihat ruam pada bayi saya walaupun selepas 10 jam.

Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana saya ingin mencuba diapers yang terbaik untuk bayi saya yang bakal lahir nanti. Saya tertarik dengan sifat diapers Applecrumby yang ringan, direka dengan teknologi Premium Jepun, bersifat hypoallergenic & eco-friendly. Saya juga tertarik dengan keunikan corak setiap Designer Diapers

saya nak menang diaper dari applecrumby ia amat berkualiti, selamat dan selesa untuk anak kecil (newborn) dan saya juga percaya jenama ini merupakan salah satu jenama yang bagus untuk mommies di luar sana ini kerana Applecrumby sangat menitikberatkan isu keselamatan pengguna bayi.. itu la sebab saya nak menang ❤️

Saya nak menang designer diaper dari Applecrumby kerana saya ingin mencuba diaper yang boleh memberi keselesaan kepada anak saya memandangkan kulit anak saya mudah kemerahan dan melepuh apabila terlalu basah. Ramai yang mencadangkan saya untuk bertukar ke diaper Applecrumby.

Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana diaper ini sangat berkualiti, tidak menggelupas, melindungi kulit bayi, tiada kemerahan, sangat tahan lama, anti bocor dan penyerapan yang baik, kemas bila dipakai. Tiada lagi masalah diapers mengelembeh!

"Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana teknologi yang diguna pakai serta banyak feedback yang menyatakan pampers applecrumby sangat baik untuk kulit baby, penyerapannya juga bagus dan tidak telus 😍 kuiit baby juga akan terjaga 🥰

Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana saya yakin dengan kualiti diaper tersebut yg bebas klorin, mempunyai kadar penyerapan yg bagus dan tidak mudah bocor dapat memberi keselesaan dan menjamin keselamatan bayi saya ❤️❤️❤️