SIMPTOM pregnant due bln june

Siapa due bln june? Boleh share tak simptom korang skrg camne..baby kick wktu bila plg aktif,? ..Mcm sy 24w,sy perasan dh start mengah penat, perut rsa tegang..kdg rasa cm nk tumbng mybe sbb hb low, mudah panik..hidung asyk tersumbat rasa cam xleh nk nafas..baby plk stakat ni tgh mlm plg aktif sekali , siang aktif tp xkuat sgt..klau baring mengiring tiap kali nk bgun mesti sakit tulang kmaluan rasa mcm tertekan..gusi mudah berdarah..sembelit

11 Balas

m, due 12/6... mmg dah start mengah MCM org dah sarat bebenor. baby paling active kul 4-5 pagi. dia punya balik kuang apa semua sampai pusing Kiri kanan X kena tdo mama ni

7mo ago

Sama…dia aktif tgh mlm smpai nk k subuh..siang kurng sikit kcuali mgiring bru dpt rse dia kick mcm tersepit gitu 😅