August babies sila Hadir

Siapa dkt sini due date dia August\Bulan 8 ?? saya 12\8 jom laa masuk group telegram saya ni. kita boleh share something new atau mengadu sakit2 kita ke. minta pendapat atau mcm2 lg. saya baru je create group ni tadi. jom masuk tauu https://t.me/+ToAu3RJ12N5hNmNl

33 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

In shaa allah 22/8 😍 semoga dipermudahkan urusan ibu2 semua 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😘😘

Tak boleh join awak.. link tak direct . InshaAllah sy 25/8 .

september.. tapi saya ogos, bolehlah jadi baby jap😆 SAYA 🤣

5mo ago

alamak. ni mak baby nii l😂

Awak tak boleh search. Tekan link dia tak direct. Btw saya 5/8

5mo ago

Tak boleh jugak. Awak try invite boleh?? @hj91dee

TapFluencer

27/8 but doc ckp bersalin awal 2w nnt.. So maybe 14/8

2 ogos. tapi kalau boleh nak julai 😆😆

5mo ago

sama. saya pun 2 Ogos InsyaAllah

dah join . sy due 18/8 insyaallah

30/7...dua hari sebelum august 😅

5mo ago

Samaa 😅

VIP Member

Sy 31/8 or awl bln 9🥰

hai due saya 5/8❤️