tangan kebas

Siapa ada pengalaman tangan kebas semasa pregnant ? Terutamanya waktu bangun tidur. Kebas betul tangan. Camne nak kasi oke ye ? Bila buat banyak keje pun kebas hm

10 Balas

Akk pun sama.. Mula belah kiri hanya 3jari... Pastu makin lama smua jari kebas... Pastu belah kanan Alhamdulillah 3jari je kebas.. Masalah nya skrang nk korek hidung pun tak syok... Tak de rasa.. 😁😁😂Ada tak de... Masa mandi jek bersihkan hidung n ape yg patot.. Nk cebok pun sama... Banyak kali baru puas hati... Sbb jari tak rasa bende dan.. Mcm kite pegang ais... Harap lepas bersalin nanti semua ok lah hendaknya... 😊