Bayi Songsang

Siapa ada pengalaman mengandung bayi songsang? Biasa 33 minggu bayi boleh pusing balik ke? Agak risau juga,doktor ckp bayi agak besar tambahan saya ada GDM.Kalau doktor pusingkan sakit tak? #33week #gdm #bayisongsang

4 Balas

paling lewat untuk baby pusing masa 35w. kalau atas 35w tu doktor bgtau umpama miracle

2y ago

means melintang ye? sama2 la kuta berdoa moga2 ada miracle dari Allah baby dpt pusing ke kedudukan normal sblum bersalin.InshaAllah...harap sgt kn nk bersalin normal.