pengalam bersalin di hospital

Siapa ada pengalaman bersalin hospital kulim,kedah atau hospital seberang jaya, penang? Boleh share pengalaman tak? Suami boleh teman masuk tak?? Dan boleh request dokter perempuan tak? Terima kasih ye

2 Balas

Hospital seberang jaya hmmm.... Better tak payah. Kakak ipar bersalin sana, kena tunggu doktor ada baru boleh emergency czer, sedangkan dah 24 jam dia kontraksi.

5y ago

Itu lah dgr mcm tu jgk. Skrng nk tau gak pasal hspital kulim. Thanks ya