turun tanda 38 minggu

just sharing, saya punya due date 6.6. pagi tadi pukul 7.28 am kelur darah . saya stay lgi kt rumah dn lyn constraction stiap 1 jam . pukul 1 bru pergi hospital bhgian emergency . seluk dua kali dgn dr 🥹 fuhhhhh rasa dia perit😅 dr check bru 1 cm tpi dh ada constraction tu. jadi saya balik je dlu smbil layan sakit ni. dlm hati risau jugak ni#firstmom

7 Balas

alhamdulillah saya Selamat berslin secara normal pada 31 mei, dn perlukan bntuan vacuum sedikit. Baby seberat 3kg .hampir nk amik epidural msa menahan constraction, tapi tiba2 dr seluk dh 8 cm terus berlari tolak ke labour room🤭

constraction kuat start ptg semalam. pkol 4 pagi pergi semula emergency.sekarang saya dh kt wad tgh mnhan sakit constraction yg rapat. dr suggest suruh amik ubat than sakit. saya x sure nk amik ke tak

Semoga dipermudahkan. Due kita sama harini tepat 39 minggu turun tanda, dr seluk baru 1cm. Suruh balik dulu. Tapi lepas balik, contraction makin kuat pula 🥹 tengah layan je ni

sma mcm saya. sis balik dulu, bykkn buat senaman itik.. dan letak brg siap2 dlm kereta. jgn lupa mkn siap2, kurma jgn lupa bawak spare.

sy still tkde apa2 tnda lagi . duedate 2/6 . skg dh 39minggu5hari .

12mo ago

yke . sy td g chekup nurse suruh dtg 8/6 plak . klau still tk bersalin jugak . kk bg surat kne g hospital terus .

semoga dipermudahkan segala urusan awak 🥰

semoga dipermudahkan 🤲🤲🤲