Morning Sickness

Hi just sharing, Alhamdulillah my morning sickness muntahh2 da beransur baik sejak masuk 11w ni😁♥️ Selera makan pun baru ada. Just tak boleh makan pedas n oily sgt, kalau x mmg muntah n pedih hati🥺 Hilang muntah pun syukurrr sgt ibu2. Just pening, n rasa nak melepet je ats katil x ilang lagi😂 Ibuu2 yg lain pulak? Ada yg sama weeks dgan sya. Share lah☺️#ingintahu #jangandibully #1stimemom

1 Balas

Sy 11w. msih muntah. minggu dpn dh dpt ujian minum air gula. hrp xkeluar balik la