tolong mummy yg sedang keliruuu

setiap bulan checkup kt kerajaan dia bg zincofer . tp haritu scan baby kt swasta doktor bg iberet . mcm mna ni 🥺 boleh mkn dua2 ke

3 Balas

sy pun kk bg zincofer.. tp xsesuai asyik muntah.. clinic swasta bg iberet.. doc kata lg elok.. bnyk benefit dlm tu..

1y ago

Betul tu.. iberet hrga dia mahal. Jd kk xbagi iberet.. tp kalau nurse kk tahunkte amik iberet lg dia kata bagus..

Makan mana yang rasi dgn awak. Nnt bg tau je nurse sama kk atau swasta.

Makan iberet lg bagus sis

1y ago

Alhamdulillah rezeki awk sis.. tmpat sy xde.. mmg kne beli luar kalau nak. Huhuhu