MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️

Sertai SEKARANG, ibu-ibu TAP kesayangan! Raikan Hari Ibu yang istimewa bersama produk eksklusif ini! Ikuti langkah mudah di bawah untuk anda menang Special gift edition Dyson Supersonic™️ hair dryer (Fuchsia/Nickel)! Ingat, 1 PENGGUNA hanya 1 KOMEN sahaja. Semoga berjaya!😉

MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️
120 Balas

Ibu engkaulahSe ratu hatiku Sebelum menjadi ibu, sy selalu risau samaada boleh mnjadi ibu yg baik atau tidak kerana lmbt diberi rezki zuriat. Dlm mnjg, mendidik n melindungi sudah tentulah setiap ibu mahu berikan yg terbaik n sempurna untuk anak2.... Alhamdulillah... melalui aplikasi ini, sy x lg buntu ntk mndptkn info2 penting sedari persediaan sebelum mnjadi ibu iaitu tntg kesuburan, semasa hamil sehingga lah perkembangan ank membesar.. sy sgt bersyukur kerana aplikasi ini sentiasa mmberi nortifikasi yg memudahkn sy menepati waktu2 penting sperti waktu subur, temujanji doktor ketika hamil n juga vaksinasi anak.. Aplikasi ini juga sgt mmbantu sy mengenai info2 brkaitan diet seimbang ketika merancg kehamilan, sewaktu hamil n tumbesaran anak. justeru, sy tidak perlu bimbang berkenaan pmkembangn anak sejak dr janin sehingga peringkat tumbesaran n juga aplikasi ini sgt mmbantu sy mncr maklumat yg tepat berkaitan mitos2 yg x septtny ketika berpantang serta ap yg spttny diambil berat yg bersesuaian dgn ibu n bayi. Selain itu juga, sy blh berkongsi maklumat serta pandangan dgn ibu2 lain melalui aplikasi ini. Terima kasih byk The Asian Parent... Jutaan pnghargaan n semoga sntiasa mmbantu ibu2 yg mmerlukn sokongan dlm zmn intelek n berteknologi tinggi ini... hug n kiss... emmuaahhhh...