MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️

Sertai SEKARANG, ibu-ibu TAP kesayangan! Raikan Hari Ibu yang istimewa bersama produk eksklusif ini! Ikuti langkah mudah di bawah untuk anda menang Special gift edition Dyson Supersonic™️ hair dryer (Fuchsia/Nickel)! Ingat, 1 PENGGUNA hanya 1 KOMEN sahaja. Semoga berjaya!😉

MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️
120 Balas

Saya telah menggunakan TheAsianparent Malaysia apps ni sejak daripada pregnant lagi. Alhamdulillah, sehingga kini anak saya telah berusia 6 bulan, saya masih menggunakan apps ini sebagai rujukan untuk setiap perkembangannya. Apps ini telah banyak membantu saya yang juga merupakan ibu baru daripada pelbagai sudut seperti resepi pemakanan yang sihat, ilmu tentang perkembangan bayi, artikel panduan keibubapaan dan sebagainya. Harap apps ini dapat memperbanyakkan lagi info-info yang berguna dan menarik agar dapat membantu semua ibu bapa di Malaysia. I ♥️ TheAsianparent Malaysian apps.