MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️

Sertai SEKARANG, ibu-ibu TAP kesayangan! Raikan Hari Ibu yang istimewa bersama produk eksklusif ini! Ikuti langkah mudah di bawah untuk anda menang Special gift edition Dyson Supersonic™️ hair dryer (Fuchsia/Nickel)! Ingat, 1 PENGGUNA hanya 1 KOMEN sahaja. Semoga berjaya!😉

MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️
120 Balas

Inilah tracker anak saya😉✌🏻 Saya mengguna aplikasi TAP ini dari tahun 2018 dari mula tahu tentang kehamilan saya hingga la saya dah selamat melahirkan dan hingga sekarang masih setia menggunakannya walaupun anak saya umur dekat 2 tahun..Apps yang sangat sangat best dan membantu saya dalam mengetahui tentang bagaimana nak jaga anak mengikut umur dan mengetahui apa anak akan lakukan ketika umur tersebut serta apa perlu saya lakukan supaya alert tentang apa anak perlukan mengikut umur mereka dari semasa ke semasa . Semua parent di luar sana wajib download apps ni bagi memudahkan semua untuk mengetahui milestones anak dari masa ke semasa..❤️❤️❤️Saya jatuh cinta sangat sangat dengan aplikasi ni❤️❤️Terima Kasih TAP kerana berjaya bangunkan aplikasi ini..Ia sangat best buat kami yang baru pertama kali menjadi ibu bapa yang banyak ilmu kami perlukan dari masa ke semasa sepanjang nak membesarkan anak..😘❤️✌🏻👍🏻 #Saya nak menang Special gift edition Dyson Supersonic ™ hair dryer (Fushia/Nickel) moga ada rezki saya..Allahuma aamiin😍