Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Balas

Hari 1 : 7 September 2023 Sejak saya menggunakan apps theasianparent banyak manfaat yang berguna untuk saya, Banyak kata2 positive dan membantu saya dalam menangani alahan saya sangat teruk alhamdulilah. Saya harap ada rezeki saya

Hari 3 : 7 september 2024 Good day mommies, tap ni dah jd mcm no 2 apps yg d buka setiap hari after whatsapp, selain check prkembangan baby, boleh juga menambah pengetahuan dr pengalaman ibu2 n info yang d share d TAP. Thanks TAP!!!

Hari 1 (08/09/2023) Semoga ada rezeki utk anak sy. Selama pregnancy sy, bnyak maklumat yg sy dpt dan bnyak membantu sy utk first mom mcm sy dgn adanya aplikasi theasian parent. Semoga ada rezeki anak sy utk memiliki car seat❤️

Hari 1 ( 6 September 2023 ) Bismillahirrahmannirahim, terima kasih theasiaparent.my 🤩 saya sangat memerlukan carseat untuk anak kedua saya, semoga ada rezeki anak saya merasa carseat dari theasiaparent & snapkis

1y ago

Hari 7 ( 12 September 2023) Alhamdulillah, selesai juga cabaran #CheckinTAP 7 Hari. Semoga ada rezeki anak saya.. Insyaallah, Amin

Hari 1 - 9 September 2023 Alhamdulillah, syukur saya akan melahirkan anak pertama saya pada 24/12/2023, di sini la platform saya membuat rujukan, menambah ilmu, mengetahui setiap perkembangan bayi dan ibu. TheAsianparent the best

7 Sept 2023 Baby comei sy dijangka lahir mei 2024. semoga rezeki baby sy utk terima carseat dari Snapkis. Terima kasih theAsianparents dan Snapkis. kat sini byk info² yg sy dpt, wlupun kehamilan anak ke3, tp masih byk yg sy xtau.

Hari 2 - 8/9/2023 Setiap hari saya akan buka apps theAsianparent untuk melihat perkembangan baby saya. TheAsianparent membuatkan saya lebih mudah memahami ketumbuhbesaran baby mengikut minggu. Terima kasih theAsianparent. ❤️

Hari 2. 7/9/2023. Dengan app ni saya lebih mudah mencari info tentang kehamilan dan anak². Banyak jugak perkongsian dari parents yang lain, sangat² membantu untuk mommies yang nak mencari ilmu tentang parenting kehamilan anak2.

Hari 1 : 6/09/2023 Alhamdulillah terima kasih TheAsianparent telah memberi peluang kepada kami semua mommies mommies didalam platform TheAsianparent menyertai peraduan ini. Semoga terselit rezeki untuk baby kedua saya . 🤲🏻

Hari 2 ✨ 06/09/2023 TheAsianParent banyak membantu. Sepanjang pregnant sehingga besalin.. bpantang apa semua, kalau saya kurang pasti atau risau pasal sumandak saya.. saya akan buka apps ini sebagai rujukan. Terima kasih ❤️