Hari #7 Giveaway Bersama TAP!❤️

*Sertai di bahagian 'Pertandingan' ya* 🎉Hari terakhir Giveaway telah tiba! Dah ready nak MENANG hadiah terakhir ni? Apa tunggu lagi, jom sertai sekarang! Cari jawapan anda pada ciri yang ditetapkan dan komen jawapan anda sebanyak yang mungkin pada ruangan komen post! Goodluck semua!💪🏻

Hari #7 Giveaway Bersama TAP!❤️
32000 Balas

salam mummy2,sy nk bertnya ade mummy yg tgh mngandung dn ade masalah bawah pinggang mcm sy x?mcm mna situasi mummy2 yew

C. 13 Wish to win this for my baby girl. She's about to start her first solid food another 1.5month ❤️

C. 13 Wish to win this for my baby girl. She's about to start her first solid food another 1.5month

C. 13 Wish to win this for my baby girl. She's about to start her first solid food in few weeks

C. 13 Wish to win this for my baby girl. She's about to start her first solid food soon

C. 13 Nak menang utk baby girl I.. Dah nak start solid food dah..

C. 13

C.13

c