Xda tanda ovulasi

Sepatutnya date ovulasi saya 21 hb ni tp xda tanda2 nak ovulasi.slalu saya perasan klau dh nk masuk hari subur saya akan sakit breast dn sakit mcm senggugut.keputihan tanda subur pun xda.adakah saya tak ada hari ovulasi?baru je bulan ni takda tanda mcmtu.bulan sebelum ada tanda2 nk ovulasi

1 Balas

Simptom2 tu boleh berubah sis. Track hari subur guna opk ke x? Sama ada waktu subur berubah atau simptom tu berubah