Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

Kalau scan 2d mmg kk tak buat selalu. Ada minggu2 yg doc akan scan. Tp kalau heartbeat baby tu biasanye nurse/misi mmg akan bagi dgr. Tiap kali checkup pn nurse akan ukur perut n dgr jantung baby. Pelik pulak sampai 24w tp tk bg dgr langsung. Takziah buat puan sekeluarga

2y ago

ye memang langsung takde dengar..sedih tuh Allah jelah yang tahu..dengar heartbeat anak untuk kali pertama and terakhir masa kat hosp time tuh baby dah 50-50..doc cakap xde hrapan baby nk selamat..