Senyum Mu Nak ?

Senyum x itu loh bund bikin greget ?mna fto ank bunda lgi senyum2 gitu ?

Senyum Mu Nak ?
2208 Tanggapan

luar biasa kn bun. nikmat ny pny baby.. setiap apa yg d lakukan ny merupa kn keajaiban bnget ma kita.. di situ kadang sy brfikir. kog tega org yg bunuh bayi atw pun buang bayi ny.. mereka yg buang bayi ny sy yg marah.. kadang sy brfikir klo gk mw bayi ny. tgl di kasi kepanti asuhan dr pda d buang gtu. kasian tu bayi di gigit semut dll..

5y ago

pdhl susah kita ngandunv ny. ngelahir kn ny.. 😒😒