Komen & Menang Hot Mess Challenge Malam Ni!

Senang je~ Ikut arahan dekat bawah ni, lepastu komen gambar anda tau! Min akan pilih 3 pemenang bertuah dan min akan komen dekat gambar dia kalau min dah bagi hadiah tu okay! Good luck semua💋

Komen & Menang Hot Mess Challenge Malam Ni!
14 Balas

anak saya memang dari kecil tak ada mainan.. tpi suka ksih rosak benda.. smpi almari ne pun dah rosak.... kotor ne pun baru ja maknya siap masak.... bukan x mampu beli cuma laki x ada kerja.... 🥲🥲 suami kerja sendiri saja.. ne la anak saya klu xda mainan..

Baru habis kemas,si kecil ambil rambu2 tu dia buat macam snow 🌨️🌨️🌨️ hahaha mama sengih je takpe la nanti kita kemas lagi ye asalkan awak happy..Kesian anak mama kena duduk rumah je musim2 virus ni ☺️

bila anak cakap nak main...ibu ngemas dapur... skali jengah dia...tadaaa... ini lah hasil sepahnya 😂😂😂

2y ago

ni namanya mengemas jugak ibu🤭 tahniah ibu! Nanti semak baki point terkini ya. Min baru masukkan poin baru untuk ibu & adik😘

Tiada rumah yang kemas ketika memiliki anak kecil. Mana-mana bersepah😂 Syukur selalu🥰🥰

bila mak sibuk masak anak sepahkan rumah😅maka ruang tamu bersepah dengan macam2 ada .

rumah memang bersepah,malu la nk post. tapi ini lagi berselerak. hihihi. anak2..

2y ago

Haha ni bukan berselerak. Ni nak explore namanya mommy😝 Tahniah mommy! Nanti semak semula point mommy ya. Min baru hadiahkan point baru untuk mommy & adik😘

nasib ada kakaknya tolong mummy bila adik suka mengemas juga😄

Bila ibu kepenatan sangat + alahan... (sila sambung)

setiap hari mcm ni bersepah..sabo je la

banyak² maina benda² bukan mainan juga nak