Takada sakit atau alahan.

Hi semua,saya dah 10week pregnant.Normal ke tiada alahan & hanya sakit badan sahaja? Saya juga kadang2 rasa macam tak pregnant. Last scan sebelum ni 8 week, alhamdulillah sudah ada heart beat #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

16 Balas

Sis sama ng sy. Skrg pm sy 10w dh. Alahan xdea. Tp rase jual laa mual tp xmuntah. Lau makan kenyang sgt baru muntah. Sy last scan 8w jgk alhamdulillah heartbeat pm dh ada🥰🤲🏻 nnti jumpe misi plak utk check 12w. Sy doakan supaya kita semua sihat dan dipermudahkan segala urusan 🤲🏻