Takada sakit atau alahan.

Hi semua,saya dah 10week pregnant.Normal ke tiada alahan & hanya sakit badan sahaja? Saya juga kadang2 rasa macam tak pregnant. Last scan sebelum ni 8 week, alhamdulillah sudah ada heart beat #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

16 Balas

saya anak first dulu takda langsung alahan dari first trimester - third , lagi bagus awak haha , sekarang mengandung anak no2 ada alahan sikit2 , makan pun memilih rasa mual2 .. rezeki sis pregnant takda alahan ni enjoy lah 😊