Takada sakit atau alahan.

Hi semua,saya dah 10week pregnant.Normal ke tiada alahan & hanya sakit badan sahaja? Saya juga kadang2 rasa macam tak pregnant. Last scan sebelum ni 8 week, alhamdulillah sudah ada heart beat #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

16 Balas

normal je sis. Tak semua org akan ada alahan mengandung. Org tua-tua kata kalau alahan baby girl. Kalau takda alahan, baby boy. hehehee tpi tak semestinya betul la. Tu org tua yg kata berdasarkan pengalaman mereka