Takada sakit atau alahan.

Hi semua,saya dah 10week pregnant.Normal ke tiada alahan & hanya sakit badan sahaja? Saya juga kadang2 rasa macam tak pregnant. Last scan sebelum ni 8 week, alhamdulillah sudah ada heart beat #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

16 Balas

normal ja sis . mak sy dlu ngndung kn sy takda alahan pn tp sy msa ngndungkn ank prtma ngn kdua skrg ni alahan teruk😅. ank prtama lg alahan teruk sngt2 .. tak tau ikut spa😆