Anda Boleh Pilih Satu Sahaja

Hi semua! Kalau diberi peluang untuk pilih 1 SAHAJA PILIHAN sewaktu hamil, mana satu agaknya yang akan ambil? Kalau boleh Min nak yang Tidak Rasa Mual tu hehe 😂 🤭 Anda nak yang mana satu? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain di runagan komen, OK!

Anda Boleh Pilih Satu Sahaja
542 Balas

tiada alahan .... ngandung 4 kli semua ada alahan 🤒🤕😵🤢🤮😭

Tak mual.. Klau mual bdn lemah dgn mkn pon xselera nak bwt keja pon lembik

Tak rasa mual. Sebab setiap kali lapaq, taktau nak makan apa. Jenuh paksa

Taknak air gulaa! tapi taknak kaki bengkak jugak..😂 Eh, semualah 🤣

Gatal2 satu badan xde dlm list ke? 🤣 Skrg tgh merasa. X tahan betul

tiada rasa mual..tak tahan kalau mual... 4 bulan jaga mualnya...😌

Tak selalu kencing Jenuh ke taandas Pastu time meeting 😭😭🤣

Nk plih air gula... Dh minum Ari tu😂,. So,tk nk kaki bgkak

sama la dgn min. tiada rasa mual alahaiii #TAPactiveusers

Tiada rasa mual nk mkn pun susah klu mual emm semua x lalu