Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!

Hi semua selamat petang🥰 Siapa ingat lagi berat badan sewaktu sebelum kahwin dan selepas kahwin berapa?😏😆 Alaaaa ni suka-suka je tau, janganlah serious sangat di hujung minggu ni mommies semua🥰 Haaah min dulu sebelum kahwin nombor 1, dah ada anak dua ni jadi nombor 2 lah😂 Yang lain nombor berapa? Jom jujur 😘

Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!
733 Balas

no 1 Dari dulu sampai sekarang .Mase pregnant & breastfeeding Jerr berat badan naik lepas Jerr putus bf tuh turun semula paling tinggi berat badan Mase pregnant anak no 3 53kg kalau tak pregnant paling tinggi dapat berat nya 43kg Jerr.. bukan nak bangga Tau tapi sy rase mcm kecik sgt dah badan tuh sedih pun yea sebab tak pernah lepas untuk derma darah