Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!

Hi semua selamat petang🥰 Siapa ingat lagi berat badan sewaktu sebelum kahwin dan selepas kahwin berapa?😏😆 Alaaaa ni suka-suka je tau, janganlah serious sangat di hujung minggu ni mommies semua🥰 Haaah min dulu sebelum kahwin nombor 1, dah ada anak dua ni jadi nombor 2 lah😂 Yang lain nombor berapa? Jom jujur 😘

Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!
733 Balas

wktu first bukak buku pink 55kg maintain je 4 bulan 🥴 lepas je hilang mual2 alahan semua tu , hah terus naik and skrg 37w 71kg 🤗🤣