Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!

Hi semua selamat petang🥰 Siapa ingat lagi berat badan sewaktu sebelum kahwin dan selepas kahwin berapa?😏😆 Alaaaa ni suka-suka je tau, janganlah serious sangat di hujung minggu ni mommies semua🥰 Haaah min dulu sebelum kahwin nombor 1, dah ada anak dua ni jadi nombor 2 lah😂 Yang lain nombor berapa? Jom jujur 😘

Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!
733 Balas

Sebelum kawin no1 (45,46) Selepas kawin still sama no1 Selepas melahirkan anak sulung 50,53 Selepas lahirkan anak ke2 59,kdg2 60(berat saya bergurau kdg2 57,59,60 tiga ni jer smpai bayi ke2 ni dh 2bulan nk masuk 3bulan)