Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!

Hi semua selamat petang🥰 Siapa ingat lagi berat badan sewaktu sebelum kahwin dan selepas kahwin berapa?😏😆 Alaaaa ni suka-suka je tau, janganlah serious sangat di hujung minggu ni mommies semua🥰 Haaah min dulu sebelum kahwin nombor 1, dah ada anak dua ni jadi nombor 2 lah😂 Yang lain nombor berapa? Jom jujur 😘

Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!
733 Balas

Sblm kawin 2.. Lepas kawin no 1,sbb masa tu agak stress dgn kerja.. Masa mula mengandung berat 50 kg.. Skrang ni berat dah 62 kg.. Lepas bersalin nanti x tahu la bape kg🤭🤭