Keguguran 2 bulan

Hi...semua saya baru keguguran kandungan 2 bulan. Nak tanya, berapa lama tempoh berpantang untuk keguguran 2 bulan macam saya ni? #keguguran2bulan

Keguguran 2 bulan
17 Balas

2 w.. Tp elok pantang betul2 ye sbb gugur ni lebih kena jaga sbb terpaksa jatuhkn buah yg belum masak, klu bersalin lain kaedah nya. Cuba mandi air sejuk dulu lepas sebulan.. Sy hampir 2 bulan pantqng mandi air sejuk. Time gugur ni blh la check apa yg patut sis.. Mcm berurut ke.. Sbb sy 3 kali gugur lain2 pengalaman nya.