BUKA BUKU PINK KERAJAAN

hi semua nk tanya kalau nk buka buku pink kena bawa dokument apa ya ? Betul ke kena buat hiv test juga ?#firstmom #pleasehelp

2 Balas

Ikut klinik juga. Saya call kk dpt appointment. Pastu td baru siap buku pink 4 jam juga la huhu. Ade check urine, ambil darah, check HIV isteri saja, check BMI berat tinggi, isi muka depan buku pink, jumpa doctor and scan. Klinik saya pakai IC saya and gambar scan sblum je.

awak kena call kk awak tu, tanya nak bawak apa time bukak buku. lain kk, lain prosedur. biasanya kk akan mintak ic ibu, scan, bil utiliti, sijil kahwin, ic suami. nanti masa bukak buku, nurse akan buat hiv test.