Jom cuba teka !

Hi semua kesayangans min😘 Jom sebelum berehat dan beradu malam ni kita teka gambar di bawah ni🧐🤭 Min dah bagi hint siap-siap tau!🤓 Harap-harap semua dapat teka lah ya😆

Jom cuba teka !
1865 Balas

lol saya tak tgk hint semua, saya tgk gmbar je . tetiba terfikir 'strech mark kt perut' hmmm 🤦‍♀

Wlpon sy tau tu halia tp nampak sama dgn ketiak sy. Hahahahahahahaaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kenapa kita nampak aiskrim yang dah ditarik dengan sudu? Ya Allah. 🤤

halia...kalau xde hint nk jwb ketiak dh..😂 #TAPactiveusers

Halia . Tanpa tgok coment or tnya org i is jujur ok hahah

hmmm selulit kt perut ibu mengandung 😆

Halia #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Halia #TAPactiveusers #TAPSupermoms

HALIA laaa eeiiii #TAPactiveusers

macam halia . mcm sengkuang 😅