Menang Mini UV Sanitizer Dari Lunavie

Hi semua ibu-ibu hebat TAP 🥰 Jom menang Lunavie Mini UV Sanitizer dengan langkah mudah seperti di bawah 👇 Komen 'Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana...' (maksimum 50 patah perkataan dan mesti mengandungi perkataan bayi/kanak-kanak/ibu di jawapan anda ya!) Pastikan anda menggunakan hashtag #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free Jangan lupa sertai di bahagian PERTANDINGAN ya!

Menang Mini UV Sanitizer Dari Lunavie
125 Balas

Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana saya seorang ibu kepada dua orang anak yang sangat pentingkan kebersihan & kesihatan buat anak2 saya. Dengan adanya UV sanitizer ini, ianya dapat membantu saya dalam memberi perlindungan yang maksimum daripada kuman & bakteria yang tidak nampak dengan mata kasar. Selain itu, ia meyakinkan saya & keluarga bahawa UV sanitizer ini dapat menghapuskan kuman & bakteria yang semakin bahaya di kalangan orang2 yang tersayang. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana saya seorang bakal Ibu ingin melindungi bayi saya daripada virus dan bakteria terutama Covid19 virus. Dan ua juga amat penting untuk sekeluarga saya untuk membasmi kuman kuman. Mini Sanitizer ini juga akan menjadi alat yang penting dalam bag tangan saya sebab ia sangat sesuai di bawa ke mana mana sahaja. "The most important thing is we must take precaution in order to take care of ourself and our family". #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

saya ingin menang Lunavie Mini UV Sanitizer kerana suami saya seorang frontliner dan kerjaya suami sedikit sebanyak mendatangkan risiko terhadap keluarga kami. Saya telah kehilangan kerja kerana covid19, dan produk ini boleh membantu meringankan beban dari segi kewangan. Kami mempunyai bayi dan kanak-kanak di rumah dan saya sdg mngandung & sbgai seorang ibu, saya percaya produk ini sedikit sebanyak membantu kami melindungi diri daripada virus& bacteria. #mylunavie #mini #uv #sanitiser #gift #free

Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana ancaman penyakit berjangkit lebih berisiko terhadap bayi dan kanak-kanak disebabkan tahap imun mereka yang masih rendah. Sebagai ibu dengan pengetahuan, kepekaan situasi semasa, dan langkah persediaan, impian memenangi UV Sanitizer merupakan bonus dalam senarai memberi perlindungan kepada anak-anak. Saiznya yang mudah disimpan dan dibawa sangat praktikal dalam menghadapi wabak terkini. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana saya ingin melindungi bayi saya dari kuman & bakteria. Sebagai seorang ibu kita perlu tahu sistem imun dan pencernaan bayi masih belum sempurna sehingga, membuat kita harus mensterilisasi seluruh peralatan dan perlengkapan bayi. Tujuan utama sterilisasi adalah untuk membersihkan perlengkapan makan dan juga mainan bayi & kanak kanak lain agar terbebas dari kuman. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana, menjaga kebersihan adalah hal wajib yang harus selalu dilakukan oleh siapapun. Salah satunya yang terpenting adalah menjaga kebersihan tangan, kerana tangan adalah bahagian tubuh yang mudah menjadi tempat bersarangnya virus, dan bakteria. Untuk melindungi ibu, bayi dan kanak-kanak penggunaan handsanitizer adalah sangat penting. Kerana mencegah itu lebih baik.. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana anak saya berada di fasa ingin meneroka dunia sekelilingnya untuk membesar. Sikapnya yang aktif membuatkan saya risau dalam memastikan anak tidak terdedah dengan sebarang jangkitan terutamanya pada musim ini. Konsepnya yang mudah alih, ringan, serta selamat, semestinya dapat mengurangkan kerisauan dan membantu saya dalam memelihara kesihatan anak saya. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free