Menang Mini UV Sanitizer Dari Lunavie

Hi semua ibu-ibu hebat TAP 🥰 Jom menang Lunavie Mini UV Sanitizer dengan langkah mudah seperti di bawah 👇 Komen 'Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana...' (maksimum 50 patah perkataan dan mesti mengandungi perkataan bayi/kanak-kanak/ibu di jawapan anda ya!) Pastikan anda menggunakan hashtag #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free Jangan lupa sertai di bahagian PERTANDINGAN ya!

Menang Mini UV Sanitizer Dari Lunavie
125 Balas

I wish to win Lunavie Mini UV Sanitizer because its a must to take care of our personal hygiene and as a parent we are responsible take pre-cautions to prevent being infected during this global pandemic season, to stop spreading the virus , we must first learn how to prevent it , children rely on their parents for safety.The virus may not be cured 100% but at least we can prevent from getting infected or else it's going to spread and increase the infection rates world wide.I would love to win Lunavie Mini UV Sanitizer because I think it will be useful during this global pandemic season. Thank you #TAPMalaysia #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

saya ingin memenagi Lunavie Mini UV sanitizer kerana Lunavie mini UV sanitizer dapat mengesan dan membunuh bakteri dan segala kuman pada anak,lagi2 anak yang aktif kesana kesini tanpa kita sedar segala bakteria dan kuman telah pun melekat pada tubuh badan anak walaupun anak baru selesai mandi. Ini membantu ibu dan anak agar sentiasa terlindung dari segala penyakit bahaya. Dengan Saiz Lunavie Mini UV sanitizer yang kecil mudah dibawa kemana2 dan ringan. Disamping itu mengurangkan kos perbelanjaan bagi para ibu dlm memilih produk pnjgaan dan kshtan utk anak supaya terlindung drpd bakteri. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

I wish to win Lunavie Mini UV Sanitizer because of the current pandemic. Actually to be honest, even if there is no pandemic, we as a parent and me as a mother of 3 kids, we need to do whatever we can to ensure that our loved ones and especially our children stays safe and protected and cleared from hidden bacterias or germs that is lurking around the corner awaiting to attack us when we least expect! So a good UV Sanitizer is useful to keep these germs at bay! Most important if it is convenient and non-invasive and safe even for little ones to use! #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana saya seorang ibu kepada anak berumur setahun dan bayi yang bakal lahir. Saya ingin memastikan setiap peralatan dan kawasan rumah sentiasa bersih dan selamat untuk digunakan. Selalunya saya hanya membersihkan peralatan menggunakan air panas dan saya rasa itu sangat melecehkan lagi2 saya terlalu sibuk dengan anak2. UV sanitizer akan memudahkan saya untuk membersihkan peralatan dari segala kuman dan bakteria yang tak kelihatan terutamanya musim Covid19 yang sangat berbahaya sekarang. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

Saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana ianya sangat mudah digunakan dan teman ideal pensterilan untuk membasmi bakteria ataupun virus-virus di sekitar rumah .dengan size mini ia nya senang untuk di bawa ke mana saja seperti bercuti , ke pejabat dan sebagai nya. selain itu , Ia membantu membersihkan banyak permukaan dalam pendedahan kira-kira 10 saat. Ia sangat bagus untuk peralatan tempat tidur, penutup meja, produk kebersihan (sikat gigi, sikat rambut), peralatan dapur / bilik mandi, dan mainan bayi 🥰 #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

saya ingin memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer kerana saya ingin melindungi anak saya dari kuman yang tidak dapat dilihat secara mata kasar. tambahan anak saya mempunyai kulit yang sensitive jadi saya pasti dengan ada nya Lunavie Mini UV Sanitizer pasti dapat membasmi kuman 99.9%. jadi dengan ada nya Lunavie saya akan berasa lebih yakin dan lega dengan situasi dan tempat anak saya berada. dengan norma baharu ini, Lunavie Mini UV Sanitizer amat penting bagi sebuah keluarga yang mempunyai anak kecil. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free #kitajagakita #covid19

saya ingin memenangi LUNAVIE MINI UV SANITIZER kerana ianya sangat pratikal digunakan sesuai dgn saya ibu yang berkerjaya. dgn masalah covid-19 pada masa kini, sy percaya lunavie dapat membantu sy menangani tersebarnya virus dgn lebih cepat. lunavie membantu kekalkan kebersihan & kesihatan anak saya. imunisasi anak kecil rendah berbanding org dewasa. lunavie sememangnya pilihan yg tepat bagi mengelakkan jangkitan terhadap anak saya kerana ia compact sesuai dgn size mini. mudah di bawa. #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free... fb nana zuhana II

Dear Lunavie, We both mummy and baby love to have your Lunavie Mini UV Sanitizer because it will help my mummy to make sure both of us are safe and prevent from being infected by bad viruses... When my mummy in a good health, she can take more care to me (baby) and my whole family. With petit design of Lunavie Mini UV Sanitizer we believe it always easy to carry along in my drypers bag and my mummy handbag... Hope we will have this Lunavie version coz we really fall in love with it!!! Regards, MummyBaby [email protected]

Saya ingin menang Lunavie Mini Sanitizer kerana ia dapat mengelakkan jangkitan kuman dan bakteria terutama kepada anak saya yang masih kecil..Ia bersaiz kecil dan mudah dibawa kemana saja..Sangat mudah digunakan..Yang paling penting mudah untuk saya nyah kuman segala permainan anak -anak dan pelbagai peralatan dimana saja saya berada.. Saya sangat berharap saya dapat memenangi Lunavie Mini UV Sanitizer agar saya dapat memanfaatkan kebaikan produk ini untuk saya dan seisi keluarga..🥰 #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free

saya berasal dari sabah dan ingin memenangi Lunavie Mini UV kerana saya mempunyai bayi yang baru berumur 3bulan . Dengan keadaan di sabah sekarang yang agak membimbangkan , kes covid19 semakin hari semakin meningkat di sabah .Saya sebagai seorang ibu sangat risau akan keadaan ini dan sangat memerlukan Lunavie Mini UV untuk melindungi bayi saya ,dan saya sendiri . Dengan adanya Lunavie UV sanitizer mini ini sangat memudahkan saya untuk bawa kemana-mana dan tidak bimbangkan lagi . ❤️ #mylunavie #mini #uv #sanitizer #gift #free