Anak susah nak makan? Jom ambil tahu 6 Tips ini untuk pikat selera anak makan semula!

Hi semua ibu ayah TAP👋 Banyak rupanya dugaan bila anak kita dan mula makan kan? Ada yang sampai kadang memilih sangat-sangat nak makan dan ada yang kena ada drama air mata lagi kan😅 Haaah apa kata ibu ayah cuba 6 Tips mudah ini secara perlahan-lahan untuk pikat semula selera makan anak kembali😇 Yang penting kena usaha dan sabar tau ibu ayah! Min doakan semuanya berjaya. Ganbatteh 💪

Anak susah nak makan? Jom ambil tahu 6 Tips ini untuk pikat selera anak makan semula!
7 Balas

Good info. Setakat ni Anas belum ada masalah makan. (11 bulan). InsyaAllah will use this tips later 🤗✌🏻

Anak sya kena ada telepon baru nak makan min 😭😭. Kalau x anak saya langsung tak nak makan 😥

.. Hi min, saya xnmpak mne tipsnya?😅 or ade msalah ke dgn akaun saya ni?.

4y ago

hihi.. bole sdh😅😇

tq for info💕

Good tips 👍

👍🏻