Period Lewat 17 Hari Dan Negative

Hi semua. I dah lewat 17 hari dan mempunyai lower abdomen cramping, moodswing, payu dara rasa sore sgt.... Tapi ni dah kali ke 5 i check air kencing keputusan tetap negatif. Mcm2 jenama i dah guna untuk check even dah pergi klinik kerajaan. Tapi doktor sarankan i makan folic acid.. Ni dah kira 5 minggu i makan folic acid. Ada sesiapa mengalami macam I atau bila i kena check air kencing lagi?

2 Balas

X pe, sis mkn jer folid acid tu...selagi x period tu, ad chance utk prgnnt...jage kesihatan yer sis...

5y ago

Insya Allah...

try check lagi 2 week n continue folic acid serta jgn buat keje berat

5y ago

semoga baik baik je 😊