Mommies level mana dah tu? Komen bawah okay!

Sempena Hari Wanita Sedunia harini, Jom cuba komen sikit mommies semua dah level yang mana kalau mommy jadi Barbie😆 Tapi tak kisahlah A ke B ke C ke sebab semua wanita patut dihargai dan diterima oleh semua lapisan masyarakat kan 🥰 Min C, mommy lain cuba komen bawah okay😉

Mommies level mana dah tu? Komen bawah okay!
250 Balas

B. Anak terlalu clingy smpai kdg mak die nak mandi pagi pun xdapat 😂

Anak first msih dlm perut lg...counting days menunggu bersalin..😍

z. anak 7😂😂😂 mcm mn lh barbie tu kn hihi gurau ya min✌

B Alaaa sembab nya muka barbie 😅 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

c. momsy of two playful cub, happy women day guys.

b..tp insha allah buln 5 nie ank 2 dh😍😍

mcm xd dlm snarai jer😅 emak anak 4😅

c. mami anak dua. happy women day guys.

masih A. counting months utk pegi B🙂

saya ibu dari tiga orang anak😘😘