sakit kepala berterusan

Seminggu dah sy sakit kepala,start tngahary kepala saya skit r rase mcm kne hiris sakit sngt..ia berlarutan sapa ptg..nk mlm kurang r sampai pagi..lps tu start sakit plk keesokan hari..kenapa ye..ats pmakanan k drah tinggi..skrg sy da 26 weeks. Tkut jgk jejas kpada kndungan..

1 Balas

Sis pergi clinic laa check. Takut juga darah tinggi atau anemia. Kalau doktor kata tak ada apa, tu sis punya alahan je laa kot. Apapun pergi check ye.