Selepas gugur

Selepas d&c keguguran, bila boleh bersama suami kembali?#SeriusTanya

3 Balas

betul tu tunggu darah betul² kering dan dah xde keluar.. rancang kehamilan seterusnya dgn baik. biasanya lepas keguguran senang nak lekat balik..

Lepas hbis darah keluar..2w cmtu blh dh…tapi kalau utk planning pregnant lgi better 3bln lps tu, 6bln plg bgus..sy lps ggur ckup 6bln lekat balik

3w ago

Ohh terima kasih ye☺️