Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

👍🏻 alhamdulillah..kandungan dah 6 minggu first period lewat 10 hari, suruh suami beli pregnancy test dan pagi esok tu check dan double line alhamdulillah, ahli keluarga semua gembira kak angkat saya tolong kirakan berapa minggu pregnant, dan alhamdulillah dia beritahu dah 6 minggu seminggu kemudian saya ke klinik swasta untuk check dan doktor sahkan saya pregnant 7 minggu, alhamdulillah alhamdulillah..sekarang nak masuk 11 minggu rezeki kami suami isteri, baru nikah 3 bulan 1 minggu alhamdulillah 🥺 mohon doakan saya dan baby ye mommy2 semua 🥰