Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

4w, syaa irregular priod before khwin 2 bulan period xdtg, nikah 3/7/2020, bulan 5 & 6 period xdtg, 8/7/2020 period. bulan 8 xperiod 17/8 dah cek upt sbb saja nak tahu.. nmpk faint line, then pg klinik kantung xde lgi, dr ckp mgkin pregnant awl lgi or nak period, mgu dpn tu pg klinik lgi ade kantung janin xde, ikut priod msa tu dah 6w, doc suru tgu lgi 2 mgu dtg smula, then msa7w tu ade bleeding risau so pg klinik dr cek ade janin n dah ade heartbeat..😭 rezeki xdi sgka sbb sya irregular period susa nk tahu wktu subur.. skrg baby dah 6m 🥰 Alhamdulillah