Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

tahu masa kandungan 4 minggu..ada tanda² mcm rasa xsihat, na demam, sakit² mcm period cramp tapi xperiod...masa tu bulan 4 tahun ni..siap saya satu family pergi zoo negara..saya siap tolak mak naik wheelchair masa kat sana, balik zoo negara saya mandi manda kat air terjun kemensah...mmg standby je pakai pad..sebb da lewat period dua hari...masa mandi² tu tekanan air mcm tekan kat bawah..rasa sakit mncucuk..dlm hati maybe darah period da keluar...xsedap hati pegi naik tukar baju..tapi xde darah...lusanya terdetik na cek upt...cek naik samar² sgt...pastu beli clear blue yg digital... sekali mmg pregnant..hapy nye Allah je yg tahu..nikah bulan 1 2021, sejak tu mesti test upt kalau lewat period..sebb husb n saya mmg nak baby cepat² ... Alhamdulillah now genap 29weeks 🥰🥰