Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

Kahwin 13 mac 2020. Sgt menanti2kan 1st baby. 25 dis 2020, masa tu demam sakit2 bdn. G klinik amek ubt demam. Esoknye 26th dis kuar plak darah, lain mcm darah tu tak mcm period, tunjuk gmbr kt hubby, die kata jom g klinik cek. Die risau kan. Cek2 rupanya Alhamdulillah mengandung 1st baby kandungan 3 minggu. Syukur sgt2, ternanti2kan 1st baby. 30hb dis plak dpt tau +ve covid sbb jangkit dr ayh mertua. 29hb dpt result ayah terus buat swab test. 24th april 2021, saya keguguran my 1st baby. Sedih mmg sedih, sgt menantikan baby lelaki, instinct ibu kuat mengatakan anak lelaki, mmg betul anak lelaki. Alhamdulillah Allah bg rezeki anak syurga, skng tgh cuba utk dapatkan baby kedua.. Mohon doakan sy yer sahabat TAP. Tahniah buat ibu2 yang lain atas rezeki baby.. 😊❤️